Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ἐπιστολή διαμαρτυρίας γονέων γιά τήν ἐκδρομή στό χωριό τοῦ «Αη-Βασίλη».


Αθήνα, 13/11/2017


Πρoς
Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και
Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο
Μακαριώτατε,

Είμαστε Ελληνίδες μητέρες, Χριστιανές Ορθόδοξες, που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με την πίστη στο Χριστό και στη Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία.
Βιώνουμε όλους τους σύγχρονους κραδασμούς του άθεου κόσμου που μας περιβάλλει και προσπαθούμε με τη Χάρη του Θεού να δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας, ώστε να ανατρέφουμε τα παιδιά μας με τον Πατερικό Λόγο και το ορθόδοξο παράδειγμα των Αγίων της Εκκλησίας μας.
Φέτος αντιμετωπίζουμε το οξύτατο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους «Φακέλους Μαθητή», για τη «νέα» διδασκαλία του μαθήματος των «Θρησκευτικών». Βάλλεται η πίστη μας και έχουμε ευθύνη όλοι μας,ۤ Κλήρος και λαός.
Η επιστολή αυτή, απευθύνεται σε Εσάς, με αφορμή την αφίσα που κυκλοφορεί σε δημόσια σχολεία των Αθηνών – και ίσως όχι μόνο σε αυτά- σχετικά με τον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό που διοργανώνουν τα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.
Ο εν λόγω Διαγωνισμός προσφέρει ως πρώτο έπαθλο ένα ταξίδι 4 ημερών στο Ροβανιέμι, «το χωριό του Αη Βασίλη», καθώς και Tablet. Υπάρχουν και άλλα δύο μικρότερα έπαθλα για τους νικητές.
http://hristospanagia3.blogspot.gr/

ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ LORD JESUS CHRIST 3. ΑΡΧ. ΣΑΒΒΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

«Θεία Ψυχανάλυση». Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κανὼν Ἱκετήριος εἰς τὸν Ἰησοῦν Χριστόν

Ὁ Μέγας Παρακλητικὸς Κανὼν τῆς Παναγίας

Παρακλητικός Κανών Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου

Παρακλητικός Κανών Οσίου Αρσενίου - Βατοπαίδι Χαλκιδικής